ADR Nord-Vest primeste 2,5 milioane de euro pentru implementarea POSCCE

conferinta_presa.jpg

conferinta_presaAgentia de Dezvoltare Regionala Nord-Vest si Ministerul Economiei au semnat doua contracte de finantare de asistenta tehnica, in valoare de totala de 2.495.548 euro, destinate implementarii si comunicarii privind Programul Operational Sectorial Cresterea Competitivitatii Economice 2007-2013 (POSCCE), Axa 1, in Transilvania de Nord.

Prin cele doua contracte sunt asigurate cheltuielile privind managementul, implementarea, monitorizarea si controlul POSCCE pentru ADR Nord-Vest in calitate de organism intermediar pentru Axa 1, precum si activitatile de comunicare destinate promovarii acestui program.

Ministerul Economiei, ca Autoritate de Management a POSCCE, a delegat un numar de atributii Organismului Intermediar POSCCE care este stabilit in cadrul ADR Nord-Vest, atributii care vizeaza implementarea Axei Prioritare 1 – Un sistem de productie inovativ si eco-eficient, prin acordul cadru semnat in martie 2013.

Astfel, ADR Nord-Vest a preluat atributiile privind implementarea si comunicarea pentru patru operatiuni:

Pentru mai multe detalii contactati Biroul de Comunicare Publica si Cooperare Internationala ADR Nord-Vest: Andreea Marcu, expert comunicare, tel: 0264.431.550, mobil: 0755.777.012, e-mail: [email protected].

Sursa: ADR Nord-Vest

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.