“Alte doua Programe Operationale Sectoriale acreditate de Comisia Europeana”

Adică, de pe site-ul oficial al guvernului:

http://gov.ro/alte-doua-programe-operationale-sectoriale-acreditate-de-comisia-europeana__l1a105735.html

Respectiv:

“Comisia Europeană a acreditat astăzi încă două din cele şapte Programe Operaţionale Sectoriale pentru România, şi anume, Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Capacităţii Administrative şi Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane, a anunţat astăzi primul-ministru Emil Boc.

„România poate realiza de acum plăţi efective şi pe aceste două programe operaţionale, astfel încât să-şi întărească capacitatea de absorbţie a fondurilor comunitare”, a declarat şeful Executivului.”

Și când mă gândesc că am depus o cerere de finantare pe POS DRU anul trecut, a obținut finanțarea și acum se semnează contractul….

About Adrian Stoia

In urma cu ceva timp, cineva m-a intrebat cu ce ma ocup. Pentru ca in acel context nu am vrut sa-i raspund direct, am ales o varianta evaziva – i-am spus ca sunt scriitor. La intrebarea Ce fel de scriitor? Am fost nevoit sa-i spun ca de fapt scriu proiecte/cereri de finantare pentru fonduri UE. Imediat persoana respectiva a aratat un interes deosebit fata de acest subiect (lucru de care m-am ferit – nu era nici locul nici momentul pentru asa ceva) si a inceput sa-mi spuna ca vrea o finantare pentru… NU SUNT PERFECT. Am scris proiecte care in urma evaluarii au obtinut rezultate bune dar si proiecte cu rezultate mai slabe (punctaj rezultat in urma evaluarii), in functie de client – si evident conteaza relatia cu acesta, modul in care este dispus sa furnizeze informatiile necesare – dar si inspiratia mea la momentul respectiv (ceea ce nu suna profesional dar nu sunt un robot si stiu ca nu sunt perfect).

2 thoughts on ““Alte doua Programe Operationale Sectoriale acreditate de Comisia Europeana””

 1. adrianstoia spune:

  Normal că are o logică și comunicatul ăsta! E încă o dovadă că guvernul “lucrează responsabil și ia măsurile cele mai bune pentru…”
  Eu am căpătat un elan maxim (lucrez la o cerere pentru POS DRU) acum când am intrat în legalitate.

 2. melaniacoman spune:

  Auzi? E vorba despre EDIS?

  Ca pe mine initial m-a bushit rasul la faza asta… Dupa care mi-am dat seama ca intr-un fel trebe sa aiba o logica si comunicatul asta…

  Da’ parca prea semana cu comunicatul de acu’ 2 ani de pe vremea asta, cand se povestea de care POS-uri mai sunt la semnat la CE…

  Mel

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.