AM POC lanseaza apelul pentru Dezvoltarea RoEduNet

pexels-photo-461077.jpeg

Autoritatea de Management pentru Programul Operational Competitivitate (AM POC) lanseaza Ghidul Solicitantului aferent Actiunii: 1.1.2 Dezvoltarea unor retele de centre CD, coordonate la nivel national si racordate la retele europene si internationale de profil si asigurarea accesului cercetatorilor la publicatii stiintifice si baze de date europene si internationale Tip de proiect: Dezvoltarea RoEduNet, aprobat prin Ordinul nr. 485/26.01.2018 si apelul de proiecte de tip non-competitiv, cu depunere la termen.

In cadrul acestui apel, se va finanţa un proiect pentru continuarea dezvoltarii RoEduNet. Aceasta actiune va contribui la cresterea gradului de conectare a cercetatorilor romani pe plan national si international si va contribui in acelasi timp la dezvoltarea infrastructurii specializate, pentru a sprijini proiectele mari si complexe de cercetare.

Prezentul apel de proiecte, aferent Axei Prioritare 1 a Programului Operational Competitivitate, are un buget alocat este de 27.152.000 lei (contributia UE şi contributia nationala). Acest tip de proiect are un impact la nivel national.

Sistemul informatic MySMIS 2014+ se va deschide in data de 05.02.2018, ora 09:00:00, urmand a se inchide in data de 21.03.2018, ora 23:59:59.

Sursa: fonduri-ue.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.