Investitiile in infrastructura, asistenta sociala si proiectele europene, prioritatile bugetului primariei municipiului Buzau

coins-currency-investment-insurance-128867.jpeg

Primaria municipiului Buzau va avea in 2018 un buget de 216,7 milioane de lei, investitiile in infrastructura, asistenta sociala si contributia proprie la proiectele europene fiind principale prioritati.

Primarul municipiului Buzau, Constantin Toma, a declarat ca “asfaltarea strazilor va fi o prioritate si in acest an”.

“Anul trecut s-au asfaltat circa 40 de strazi, anul acesta a fost lansat un program de asfaltare a aproape 100 de strazi, la capitolul transporturi fiind prevazuta suma ce mai mare, 37,8 milioane de lei, din care mai mult de jumatate fiind alocata asfaltarilor“, a precizat Constantin Toma.

Potrivit sursei citate, municipalitatea a alocat suma de 2,6 milioane de lei drept contributie proprie pentru proiectele europene de dezvoltare.

Primul edil a mai spus ca “in bugetul pe 2018 al primariei, o suma importanta este prevazuta pentru asistenta sociala, 34 de milioane de lei, jumatate din suma constituind salarii de personal, iar restul fiind destinata beneficiarilor unor indemnizatii prevazute de lege”.

Sursa: Administratie.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.