AM POCU: lista cererilor de finantare care au fost respinse in etapa de verificare a conformitatii administrative si a eligibilitatii pentru apelul de proiecte POCU/320/6/21

documente12.jpg

Autoritatea de Management pentru Programul Operational Capital Uman 2014-2020 publica lista cererilor de finantare care au fost respinse in etapa de verificare a conformitatii administrative si a eligibilitatii pentru apelul de proiecte POCU/320/6/21 “Masuri de optimizare a ofertelor de studii din invatamantul superior in sprijinul angajabilitatii”.

Incepand cu data de 27.06.2018, solicitantii ale caror cereri de finantare au fost respinse in aceasta etapa vor primi scrisoarea de informare insotita de grilele de evaluare prin sistemul electronic MySMIS. Solicitantul poate contesta rezultatul evaluarii cererii lui de finantare o singura data pentru fiecare etapa. Contestatiile se vor depune de solicitant in MySMIS 2014+ in termen de 5 zile lucratoare de la primirea scrisorii de informare, potrivit pasilor descrisi in documentul „Modalitatea de depunere a contestatiei in sistemul informatic MySMIS”.

Sursa: fonduri-ue.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.