AM POCU: lista cererilor de finantare respinse in etapa de verificare a conformitctii administrative si eligibilitatii pentru apelul “Romania profesionala – Intreprinderi competitive”

proiecte-europene.jpg

Autoritatea de Management pentru Programul Operational Capital Uman 2014 – 2020 publica lista cererilor de finantare care au fost respinse in etapa de verificare a conformitatii administrative si eligibilitatii pentru apelul de proiecte POCU/426/3/8 „Romania profesionala – intreprinderi competitive”.

Incepand cu data de 27.11.2018, solicitantii ale caror cereri de finantare au fost respinse in aceasta etapa vor primi, prin sistemul electronic MySMIS 2014+, notificare privind rezultatul verificarii conformitatii administrative si eligibilitatii si grilele de evaluare.

Solicitantul poate contesta rezultatul evaluarii cererii lui de finantare o singura data pentru fiecare etapa. Contestatiile se vor depune de solicitant in sistemul MySMIS 2014+ in termenul precizat in cadrul notificarii privind rezultatul verificarii conformitatii administrative si eligibilitatii, potrivit pasilor descrisi in documentul „Modalitatea de depunere a contestatiei in sistemul informatic MySMIS”.

Sursa: fonduri-ue.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.