AM POCU publica lista intermediara a cererilor de finantare aprobate, in etapa de evaluare tehnica si financiara, pentru apelul de proiecte POCU/410/3/14

lista.jpg

Autoritatea de Management pentru Programul Operational Capital Uman 2014–2020 publica lista intermediara a cererilor de finantare aprobate, in etapa de evaluare tehnica si financiara, pentru apelul de proiecte POCU/410/3/14/ „imbunatatirea nivelului de competente profesionale si cresterea gradului de ocupare a somerilor si persoanelor inactive, persoanelor de etnie roma, persoanelor din mediul rural din teritoriul ITI Delta Dunarii”.

Incepand cu data de 26.11.2018, solicitantii vor fi informati, prin sistemul informatic MySMIS 2014+ cu privire la rezultatul evaluarii tehnice si financiare.

Solicitantul poate contesta rezultatul evaluarii cererii lui de finantare o singura data pentru fiecare etapa. Contestatiile se vor depune de solicitant in MySMIS 2014+ in termenul precizat in cadrul scrisorii scrisorii de informare, potrivit pasilor descrisi in documentul „Modalitatea de depunere a contestatiei in sistemul informatic MySMIS 2014+”.

Sursa: fonduri-ue.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.