Analiza costurilor firmei. Pragul de rentabilitate. Intervalul de siguranta.(video)

In materialul video atasat, veti regasi un studiu de caz simplu privind clasificarea si analiza costurilor (fixe si variabile), modul de calcul si semnificatia pragului de rentabilitate (nivelul minim al vanzarilor pentru care firma nu inregistreaza pierderi) si a intervalului de siguranta privind scaderea vanzarilor.

Intelegand cauzele si “comportamentul” costurilor fata de dinamica activitatii si a vanzarilor, se pot gasi solutii pentru stabilizarea si optimizarea profitabilitatii afacerii.

Ramanem in legatura pentru orice alte informatii.

About Anda Racsa

Antreprenor, manager, consultant, trainer ABC Training Consulting. 19 ani practica profesionala in domeniul managementului financiar al afacerii din care 9 ani experienta ca antreprenor si manager al firmei ABC Training Consulting. Certificari profesionale: Consultant bancar – certificat de IBR si CNFPA, promotia 2010; Auditor financiar – certificat de CAFR, promotia 2009; Formator (trainer) – certificat de CNFPA, promotia 2007. Furnizez servicii de training, consultanta si asistenta antreprenoriala si manageriala: Evaluarea fezabilitatii ideii sau a afacerii in derulare, Planificarea afacerii si elaborarea planului de afaceri antreprenorial si managerial, Organizarea si coordonarea contabilitatii manageriale afacerii, Managementul costurilor si al cash-flow-ului. Periodic organizez evenimente dedicate antreprenorilor, managerilor si specialistilor – unde dezbatem subiecte specifice managementului si optimizarii afacerii si identificam solutii si oportunitati de colaborare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.