ANRMAP: Impactul criteriilor de calificare si selectie in atribuirea contractelor finantate din instrumente structurale

contract.jpg

Marti, 18 septembrie 2012, a avut loc o sesiune de dezbateri desfaşurata la sediul Autoritatii Nationale pentru Reglementarea si Monitorizarea Achizitiilor Publice (A.N.R.M.A.P) ce a avut ca tema impactul criteriilor de calificare si selectie in atribuirea contractelor finantate din instrumente structurale.

Evenimentul a fost organizat de catre A.N.R.M.A.P. in cadrul proiectului “Sprijin pentru factorii implicati in gestionarea instrumentelor structurale in vederea optimizarii sistemului de achizitii publice”, – Activitatea nr. 5 “Organizarea de intalniri A.N.R.M.A.P., U.C.V.A.P., A.C.I.S., A.C.P., A.A. si Autoritatiile de Management pentru stabilirea unor reguli de aplicare a prevederilor legislatiei nationale si a Directivelor Europene in domeniul achizitiilor publice pentru proiectele care beneficiaza de finantare din instrumente structurale” – proiect finantat din Fondul European de Dezvoltare Regionala, prin Programul Operational Asistenta Tehnica 2007-2013.

Spetele care au facut obiectul discutiilor din cadrul reuniunilor vor face obiectul unei instructiuni sub forma unui ghid care va prezenta abordarea unitara cu privire la aspectele semnalate si dezbatute.

Comunicat A.N.R.M.A.P

Sursa: A.N.R.M.A.P.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.