Antreprenoriatul – vector al dezvoltarii in Regiunea Nord-Est

banner-start-up-activator.jpg

Agentia pentru Dezvoltare Regionala Nord-Est organizeaza in parteneriat cu Consiliul National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania si Consiliul Judetean Neamt masa rotunda “Antreprenoriatul – vector al dezvoltarii in Regiunea Nord-Est”, vineri, 16 martie 2018, incepand cu ora 11:00, la sediul Rubik Hub (Piatra Neamt, Aleea Tineretului nr.1).

Evenimentul este parte din proiectul Statup Activator POCU/82/3/7/105020, finantat prin Programul Operational Capital Uman, ce este implementat in Regiunea Nord-Est in perioada ianuarie 2018 – ianuarie 2021.

Proiectul „Startup Activator” isi propune incurajarea antreprenorialului prin sustinerea infiintarii de intreprinderi cu profil non agricol in zona urbana din regiunea Nord-Est. Prin proiect vor fi selectate 500 de persoane, din Regiune, care vor participa la cursuri de dezvoltare a competentelor antreprenoriale si care vor avea posibilitatea sa participe la un concurs de planuri de afaceri in urma caruia primele 75 de planuri, in ordinea punctajului obtinut la evaluare, vor fi finantate cu 160.000 lei fiecare (finantare 100% nerambursabila).

Masa Rotunda are drept scop promovarea antreprenoriatului si implicarea mediului de afaceri, a mediului academic si a autoritatilor publice locale pentru cresterea impactului obiectivelor proiectului la nivel regional. De asemenea, se doreste crearea unor parteneriate de sustinere a activitatilor proiectului atat pe perioada de implementare a acestuia, cat si in perioada de sustenabilitate.

Temele abordate in cadrul evenimentului vor fi: antreprenoriatul – alternativa de cariera si surse de finantare, rolul startup-urilor in ecosistemul antreprenorial din Regiunea Nord-Est, povesti de succes, rolul mentoratului in dezvoltarea unui startup.

Confirmarea participarii se poate face prin completarea formularului de inregistrare.

Sursa: ADR NORD EST

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.