APIA: A fost publicat formularul pentru cererea unica de plata pe anul 2015

bursa-ziaristi.jpg

premiu-economie socialaDesi publicarea sa a intarziat aproximativ o luna de zile, formularul pentru cererea unica de plata aferenta anului 2015 a fost publicata in Monitorul Oficial. 

Drept urmare, Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura, va deschide o campanie de depunere a cererilor pentru subventie procedura ce implica completarea online acestor formulare. In cazuri aparte, formularele vor putea fi completate si in format fizic sau printr-un imputernicit. 

Cele 87 de pagini trebuie completate cu foarte mare atentie mai ales in declararea tuturor suprafetelor si a efectivelor de animale in functie de specie, rasa si varsta.

Data limita de inregistrare a cererii a fost stabilita ca fiind 15 mai 2015. Dupa aceasta data, cererile se mai pot depune intr-o perioada de inca 25 de zile insa cu o sanctiune de 1% pentru fiecare zi de intarziere. 

Cererea unica de plata se depune la centrele judetene APIA pentru acei fermieri care solicita la plata o suprafata de peste 50 de hectare cat si la centrele locale APIA, pentru fermierii care solicita la plata o suprafata de pana la 50 de hectare de teren agricol. 

Sursa: www.agrointel.ro

3 thoughts on “APIA: A fost publicat formularul pentru cererea unica de plata pe anul 2015”

  1. daniela spune:

    Buna ziua,am mostenit de la mama(bunici)parcele de pamant in jud.Suceava.Eu locuiesc in jud.Buzau.Parcele de 3600 mp si 2500 mp.,pot beneficia de subventie?sau alte beneficii daca dau in arenda aceste parcele?ce obligatii am la fisc daca dau in arenda aceste parcele?Multumesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.