APIA: Sesiunea de depunere a Cererilor de sprijin pentru accesarea Schemei de ajutor de stat „Servicii de silvomediu, servicii climatice si conservarea padurilor” s-a prelungit

paduri1.jpg

Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA) informeaza ca sesiunea de depunere a Cererilor de sprijin pentru accesarea Schemei de ajutor de stat „Servicii de silvomediu, servicii climatice si conservarea padurilor”, aferenta Masurii 15 „Servicii de silvomediu, servicii climatice si conservarea padurilor”, SubMasura 15.1 „Plati pentru angajamente de silvomediu” din cadrul PNDR 2014 – 2020, se prelungeste pâna la data de 15 iunie 2017, ora 17.00.

Anuntul de prelungire a sesiunii de depunere este publicat pe site-ul institutiei: www.apia.org.ro, alaturi de toate documentele necesare accesarii schemei de ajutor de stat.

Reamintim ca depunerea Cererii de Sprijin se realizeaza pe suport de hârtie la Centrele Judetene sau al Municipiului Bucureşti al APIA. Aceasta va fi insotita de avizul Garzii Forestiere si de documentele specificate in Ghidul solicitantului.

Solicitantul sprijinului financiar trebuie sa indeplineasca conditiile de eligibilitate si criteriile specifice prevazute in schema de ajutor de stat si detaliate in Ghidul Solicitantului.

Alocarea financiara pentru sesiunea 01/2017 este de 117.803.922 euro.

Selectia Cererilor de sprijin in cadrul sesiunii se efectueaza conform prevederilor Regulamentului de organizare si functionare al procesului de selectie si al procesului de verificare a contestatiilor aprobat prin Ordinul Ministrului Agriculturii şi Dezvoltarii Rurale nr.362/2016, publicat pe site-ul APIA.

Anuntarea rezultatelor selectiei se va face prin notificarea beneficiarilor de catre Centrele Judetene APIA ca urmare a publicarii pe site a Raportului de selectie preliminar aprobat de catre directorul general al DGDR – AM PNDR.

Sursa: APIA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.