Barometrul inovarii in intreprinderi mici si mijlocii

ingenius.png

In contextul actual, deosebit de dificil pentru economia romaneasca, am initiat, in cadrul Ingenius Hub, prin intermediul Retelei Ingenius Net, o cercetare cu privire la inovare in IMM-uri, un aspect foarte important in dezvoltarea afacerilor. Cu atat mai mult cu cat programul de finantare 2021 – 2028 este axat pe inovare.

Ati fost alaturi de noi, in calitate de parteneri si co-semnatari ai Memorandumului de masuri propuse guvernului in urma campaniei ”Construim impreuna #ViatadupaCovid19”, iar rezultatul efortului nostru este unul pozitiv. Dupa cum stiti deja, la initiativa Ingenius Hub, prin reteaua Ingenius NET, Guvernul Romaniei a lansat un program de finantare pentru digitalizarea IMM-urilor din diferite industrii (HG 677/14.08.2020).

Ne-am bucura sa sprijiniti si aceasta noua initiativa si sa diseminati chestionarul in reteaua Dvs pentru a avea cat mai multe raspunsuri. Chestionarul poate fi completat AICI.

Aceasta noua cercetare va sta la baza unui nou set de masuri pe care il vom inainta Presedintelui Romaniei, Guvernului si ministerelor de resort cu o propunere de sustinere a inovarii prin programe de finantare nerambursabile.

Participand la aceasta cercetare veti putea:

• Sa contribuiti la sustinerea acestui demers, pentru a obtine masuri concrete de sprijin pentru organizatiile de diferite tipuri din Romania, cu accent pe finantarea inovarii in IMM-uri

• Sa obtineti rezultatele cercetarii, precum si propunerea ce urmeaza a fi inaintata

• Sa formulati propuneri care sa fie incluse in memorandum

• Sa primiti gratuit publicatiile noastre: Ghid de inovare pentru IMM-uri, Barometrul IMM-urilor din Romania 2020 si Ghidul pentru dezvoltarea de microclimate care sustin crearea si dezvoltarea start-up-urilor. 

• Inserarea siglei in publicatia Barometrul Inovarii in IMM-uri.

Mai multe detalii găsiți aici. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.