Burse de 150.000 de lei pentru romanii care vor sa studieze berea

Bere_studenti.jpg

Bere_studentiCentrul de Studii despre Bere, Sanatate si Nutritie pune 150.000 de lei la dispozitia celor care vor sa deruleze proiecte de cercetare avand ca tema consumul moderat de bere asupra sanatatii.

Cei interesati isi pot depune ideile de proiecte pana pe 31 ianuarie 2014, urmand ca proiectele castigatoare sa fie anuntate la finele lunii februarie 2014.

Bursele de cercetare oferite de catre Centrul de Studii despre Bere, Sanatate si Nutritie le sunt adresate studentilor in an terminal la orice specializare de natura stiintifica, masteranzi, doctoranzi sau post-doctoranzi, principala conditie fiind ca acestia sa apartina unor centre de invatamant superior sau centre de cercetare din Romania. Studentii la medicina pot aplica incepand cu anul patru.

Fiecare aplicant trebuie sa beneficieze de un coordonator de proiect care sa apartina unei institutii de invatamant superior sau centru de cercetare din Romania si care sa fie cel putin asistent universitar sau cercetator stiintific.

Proiectele se vor depune in varianta electronica, pe e-mail, la adresa: [email protected]beresanatatenutritie.ro. Comitetul de evaluare va fi alcatuit din specialisti care apartin domeniilor: tehologii alimentare, nutritie, medicina, cercetare.

Document anexat:

Regulamentul concursului (PDF)

Sursa: CSBSN

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.