Campanie: Ajuta-ma sa-mi fac ghiozdanul! Iasi, 9-26 septembrie 2013

elev_desen.jpg

elev_desenFundatia Serviciilor Sociale Bethany impreuna cu Moldova Mall lanseaza campania “Ajuta-ma sa-mi fac ghiozdanul!”, actiune ce isi propune sa ajute 50 de copii cu posibilitati reduse din satul Liteni, comuna Belcesti, cu rechizitele necesare la inceperea noului an scolar.

Campania se va desfasura in perioada 9 – 26 septembrie 2013 la parterul centrului comercial Moldova Mall din Iasi si are ca scop sa sensibilizeze cat mai multi clienti ai centrului comercial si nu numai, cu privire la dificultatile pe care le intampina acesti copii si familiile lor in pregatirea pentru anul scolar care urmeaza.

Initiativa nu este la prima editie, colaborarea dintre Moldova Mall si Fundatia Bethany intr-o astfel de campanie avand deja o traditie de 3 ani. Daca in anii precedenti rechizitele si hainutele oferite de ieseni au fost daruite copiilor cu dizabilitati, anul acesta campania vrea sa ajute copiii din mediul rural.

Cei care doresc sa contribuie se pot adresa Fundatiei Serviciilor Sociale Bethany, biroul zonal Iasi, str.Varianta Uzinei nr.1,  sau la tel/fax 0232/278.535, 0766/680.246, persoana de contact  Georgiana Vieru, coordonator PR si Fundraising: [email protected].

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.