Cele mai bune proiecte transfrontaliere vor fi alese prin vot, pe internet

romania_bulgaria.jpg

romania_bulgariaSecretariatul Tehnic Comun (STC) al Programului de Cooperare Transfrontaliera Romania-Bulgaria 2007-2013 din cadrul Biroului Regional pentru Cooperare Transfrontaliera (BRCT) Calarasi pentru Granita Romania-Bulgaria organizeaza cea de-a doua competitie a proiectelor, destinata exclusiv proiectelor finalizate la data de 15 iulie 2013.

Incepand cu data de 15 iulie 2013 toate proiectele inscrise in competitie vor fi promovate pe site-ul oficial al programului, iar pana in data de 15 noiembrie 2013 vizitatorii paginii vor avea posibilitatea de a vota proiectul considerat de impact.

Cele mai votate 10 proiecte online vor fi promovate in cadrul sesiunii de informare cu mass media, eveniment organizat in ultimul trimestru al acestui an. Participantii la acest eveniment vor selecta proiectul considerat de impact asupra zonei de granita Romania-Bulgaria.

Prin urmare, beneficiarii programului sunt invitati sa inscrie in competitie proiectele finalizate, prin completarea modelului standard si transmiterea acestuia la BRCT Calarasi: in format fizic impreuna cu o scrisoare de intentie privind participarea la “Competitia Proiectelor”, prin fax la numarul +40/242.313.092 si in format electronic la adresa de email [email protected].

Toti beneficiarii sunt invitati sa se inscrie in competitie, intentiile de participare urmeaza a fi trimise pana la data de 5 iulie 2013.

Pentru informatii suplimentare, persoana de contact din partea BRCT Calarasi este Jesica Papusa, e-mail: [email protected], telefon +40/733.097.097.

Document anexat:
Modelul standard de prezentare a proiectelor (DOC)

Sursa: POC Romania-Bulgaria

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.