Centrul de invatare pe tot parcursul vietii din Konin (Polonia) cauta parteneri

Centru_Konin_Polonia.jpg

Centru_Konin_PoloniaCentrul de invatare pe tot parcursul vietii din Konin, regiunea Wielkopolska (Polonia), cauta parteneri pentru un proiect de cooperare si schimb de experienta intre elevi.

Centrul asigura predarea limbii engleze elevilor de la o scoala secundara mare cu profil tehnic, precum si de la o scoala profesionala. Institutia are o oferta educationala larga, cum ar fi administratie, comert, turism sau logistica, dar si module de predare care ii invata pe elevi sa devina functionari publici, in special ofiteri de politie sau pompieri.

Proiectul propus va presupune o colaborare intre elevi din diferite tari si elevii polonezi, cu scopul de a realiza schimburi educationale care sa permita tuturor celor implicati sa cunoasca alte culturi europene si radacinile comune ale acestora, domeniile preferate fiind arta – teatrul, limba, jurnalismul, stirile scolare, voluntariatul, geografia si turismul.

Mai mult decat atat, coordonatorii acestui proiect isi doresc acest schimb educational cu scopul de a imbogati gama de metode de predare din scoala, oferind astfel posibilitatea elevilor sa-si dezvolte interesele, abilitatile sociale si hobby-urile lor, precum si sa-si faca noi prieteni din alte tari, toate acestea aducand valori importante pentru viata de adult si cariera profesionala.

Proiectul va aduce in prim plan si importanta folosirii limbii engleze, instrument util pentru a-ti face prieteni si a invata de la alte culturi. Cei interesati de propunere sunt rugati sa contacteze resposabilul de proiect la adresa: [email protected] si sunt invitati sa viziteze site-ul scolii :www.zscku.konin.pl.

Sursa: UNCJR

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.