Chestionar: Fonduri europene de 40.000 euro pentru afacerea ta prin Romania Start Up Plus

chestionar.png

Romania Start Up Plus este un apel de proiecte prin intermediul caruia se vor acorda finantari de pana la 40.000 de euro pentru infiintarea de mici afaceri.

Finantare.ro doreste sa sprijine persoanele din Regiunea de Nord-Est ce indraznesc sa-si dezvolte abilitatile antreprenoriale si sa acceseze finantari prin schema Romania Start Up Plus, iar primul pas este completarea unui chestionar care va ajuta echipa Finantare.ro sa evalueze nevoile voastre.

Despre Romania Start Up Plus

Romania Start Up Plus se adreseaza exclusiv regiunilor Centru, Sud-Est, Sud Muntenia, Nord-Est, Nord-Vest, Vest si Sud-Vest Oltenia, regiunea Bucuresti-Ilfov fiind exceptata de la finantare deoarece are un grad de dezvoltare mult peste celelalte regiuni. Cu alte cuvinte, linia aceasta de finantare poate fi accesata doar pentru demararea de afaceri in alte regiuni decat Bucuresti-Ilfov. De asemenea, linia de adreseaza ideilor de afaceri nonagricole din mediul urban.
Banii pentru infiintarea si dezvoltarea afacerilor vor fi acordati prin intermediul unor proiecte gestionate de catre organizatii selectate ca administratori ai schemei de finantare.

Proiectele se vor desfasura pe o perioada de 36 de luni estimata a incepe in prima parte a anului 2017, perioada ce va fi impartita in trei mari etape. In prima etapa, viitorii intreprinzatori vor beneficia de formare antreprenoriala. Apoi, vor fi selectate minim 30 de planuri de afaceri la nivelul fiecarui proiect, care vor intra in  a doua etapa – de finantare si implementare a planului de afacere. In aceasta etapa vor fi acordati fiecarei afaceri selectate maxim 40.000 euro. Ultima etapa va presupune continuarea dezvoltarii si mentinerea afacerilor si a locurilor de munca create.

0 thoughts on “Chestionar: Fonduri europene de 40.000 euro pentru afacerea ta prin Romania Start Up Plus”

  1. Radulescu Aurel spune:

    Am domciliul la 7 km de orasul Buzau dar as putea rezolva cu spatiu in oras pentru a realiza o afacere.In 2015 pe masura 5.1 POS-DRU am castigat un proiect de vreo 6.000 euro dar insuficient a dezvolta afacerea.Oarecum asemanator as putea participa la curs si scrie proiecte pentru mine si alti participanti Cu respect,Aurel Radulescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.