Consiliul Local Satu Mare a aprobat achizitionarea a 20 de autobuze hibrid, din fonduri UE

Consiliul-Local-Satu-Mare.jpg

Consiliul Local Satu Mare a aprobat in sedinta extraordinara de pe 8 august studiul de oportunitate care prevede achizitia a 20 de autobuze hibrid noi, din fonduri europene.

Studiul pentru proiectul “Cresterea eficientei transportului public urban de calatori prin achizitionarea unor autobuze hibride si asigurarea infrastructurii suport” a fost votat in unanimitate de catre consilieri.

“Am castigat un proiect privind achizitionarea de autobuze hibride din fonduri europene. Vom improspata astfel parcul auto de autobuze din Satu Mare, dar mai ales vom creste confortul pentru calatori si vom imbunatati eficienta transportului public in municipiu”, a declarat primarul Kereskenyi Gabor.

Proiectul prevede achizitionarea a 15 autobuze hibrid medii cu trei usi si 90 de locuri si a cinci autobuze hibrid articulate cu patru usi si 140 de locuri.

Municipiul Satu Mare a castigat pe Axa 4 din Programul Operational Regional 2014-2020 un proiect in valoare de 26,9 milioane euro, care cuprinde si achizitia de autobuze.

Sursa: Administratie.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.