Status Pimp si 123ContactForm: startup-urile alese finaliste pentru VentureConnect Timisoara

VentureConnect_Timisoara_Doug_Richard1Pe 19 octombrie, a avut loc cea de-a doua intalnire locala VentureConnect, la Timisoara. Pentru edita din Timisoara, ne-am bucurat de prezenta lui Douglas Richard: antreprenor, investitor si un adevarat mentor in afaceri pentru tinerii antreprenori europeni prin programul School for Startups.

Dintre cele 8 proiecte depuse pentru intalnirea finala din Timisoara, au fost alese doua business-uri care au aratat un potential de crestere considerabil: Status Pimp, o platforma ce ofera servicii de prmovare prin canele de comunicare sociale: Yahoo Messenger, Facebook sau Twitter si 123ContactForm, o unealta creata pentru realizarea formularelor on-line intr-un mod cat mai simplu, rapid si facil pentru utilizatori.

Suntem incantati sa venim pentru prima data la Timisoara cu VentureConnect. Dupa editia de saptamana trecuta din Cluj, suntem increzatori ca am luat decizia cea mai buna: antreprenorii romani sunt motivati de puterea exemplului. Iar cel mai bun mod de a le demonstra cat de importanta a devenit viziunea de business este prin aducerea atat la Cluj, cat si la Timisoara si Bucuresti a lui Doug Richard, fondator School for Startups. Intalnirea investitor – antreprenor este castigatoare pentru ambele parti: pe de o parte vedem proiecte cu adevarat interesante din tara, pe de cealalta parte am gasit modalitatea de a slefui caractere, de a deschide posibilitati de colaborare si de a patrunde pe piata locala cu proiecte de mentorat valide“, considera Péter Barta, Director Executiv Post-Privatizare.

VentureConnect nu dezminte: a adus pe plan local atmosfera si know-how-ul déjà demonstrate in cadrul editiilor de pana acum. Eu, personal, ma bucur ca VentureConnect s-a gandit sa includa si Timisoara in aceasta toamna“, a mentionat Stefan Szakal, Managing Partner X3 Studio.

Intalnirea finala VentureConnect are loc pe 23 noiembrie la Hotel Intercontinental. iar proiectele pot fi trimise pana la 11 noiembrie. Mai multe informatii se gasesc pe website-ul evenimentului: www.ventureconnect.ro.

Sustinatorii evenimentului VentureConnect sunt: Microsoft BizSpark (un program global ce vine an intampinarea antreprenorilor cu o oferta completa: acces la produsele Microsoft de dezvoltare si testare, vizibilitate si resurse de marketing), School for Startups Romania (liderul furnizorilor britanici de training in domeniul afacerilor) precum si OKIAN (cea mai mare librarie on-line din Romania).

Persoana de contact:
Alexandra Dumitru
Director de Proiect VentureConnect
Email: [email protected]
Mobil: +40 729 00 39 56

***

VentureConnect a fost lansat in 2010 de catre Ana Maria Andronic (avocat senior la Biris Goran) si Daniel Visoiu (partener la Biris Goran) impreuna cu un grup de antreprenori IT/on-line binecunocuti cum ar fi Marius Ghenea (antreprenor si business-angel), Radu Georgescu (Presedintele Gecad Group), Orlando Nicoara (Director General al Mediafax Group si antreprenor on-line) si Péter Barta (Director Executiv al Fundatiei Post-Privatizare).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.