Consultanti si Experti in Fonduri UE: specializare in Managementul Proiectelor si Programelor Europene

structuralPrin Programul National de Formare Sistematica (www.StructuralFunds.ro), initiat in anul 2007, sub egida Platformei “EU-RO Clearing Funds” de EUROLINK-House of Europe in parteneriat cu Universitatea Romana de Stiinte si Arte “Gheorghe Cristea”, de-a lungul a patru ani universitari succesivi, au fost formati peste 350 de manageri, consultanti si experti din sectorul public, ca si din mediul privat.

Reorganizarea in curs a sistemului absorbtiei Fondurilor UE, la presiunea Comisiei Europene, ofera acum ocazia mult mai multor tineri, mai ales, sa aleaga sa se specializeze in acest domeniu de varf, care trebuie sa racordeze – pana la urma – si Romania la ritmul modernizarii si competitivitatii occidentale.

Acum, sub impactul noii Stategii UE pentru Regiunea Dunarii, precum si a Planului “INNOVATION UNION”, al noului meniu de finantari corespondente, cei interesati au acces la un program de tip post-universitar de medie durata, innoit si imbogatit, dedicat in mod expres celor care vor sa fie cu un pas inainte si vor sa se specializeze rapid in managementul inovarii si al proiectelor inovative din Fonduri Europene si in formarea parteneriatelor si coordonarea consortiilor de parteneri europeni.

In acest sens, informam asupra faptului ca sunt deschise inscrierile de toamna, in noul format conceput pentru a raspunde adecvat noului sistem de accesare a fondurilor europene. Printre atuurile ce confera temeinicie si originalitate acestui program educational mentionam:

– se desfasoara in sistem integral on-line (pe Internet), pe durata a trei luni calendaristice;

– continutul multi-diciplinar al modulelor personalizate ofera o perspectiva panoramica si o abordare trans-sectoriala asupra tuturor aspectelor legate de redactarea proiectelor de investitii;

– da posibilitatea inscrierii gratuite a absolventilor, la cerere, in Baza de Date a Expertilor, Consultantilor si Managerilor;

– elaboreaza, la cerere, o Scrisoare de Recomandare catre angajatori vizati sau potentiali;

– ofera informare si consiliere personalizata;

– faciliteaza participarea la proiectele pe rol si in curs de initiere ale Retelei Regionale “Black Sea-Danube Social & Economic Innovation (HouseofEurope.ro), coordonate de Fundatia EUROLINK – Casa Europei.

Coordonator Stiintific al programului este Prof. Univ. Dr. Petre PRISECARU, Training Consultant al Team-Europe – Reprezentanta Comisiei Europene / Sef Departament Institutul de Economie Mondiala al Academiei Romane.

Pentru detalii suplimentare si inscrieri, cei interesati sunt invitati sa consulte pagina de internet www.StructuralFunds.ro sau sa contacteze Secretariatul Tehnic la adresele de e-mail [email protected]; [email protected] sau la tel./fax: 021.2304997.

Termen-limita pentru inscrierea la grupa a XIX-a este data de 30 septembrie 2011.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.