Detalii tehnice privind depunerea la AFIR a proiectelor de investitii

consultant1-449x300.png

In contexul demararii sesiunilor de primire a proiectelor de investitii in anul 2017, Agentia pentru Finantarea Investitiilor Rurale (AFIR) face cateva precizari de ordin tehnic privind depunerea on-line a cererilor de finantare, atat pentru intreg teritoriul, cat si pentru arealul ITI – Delta Dunarii.

In acest sens, atragem atentia tuturor solicitantiilor de fonduri europene nerambursabile care solicita finantare asupra faptului ca dimensiunea maxima a fisierelor incarcate on-line pe portalul AFIR (documente ale Dosarului Cererii de Finantare sau ale Cererii de Plata) nu trebuie sa depaseasca 400 megabyts (MB). in cazul in care dimensiunea obtinuta in urma scanarii unui document depaseste 400 MB, acesta trebuie scanat in fisiere separate, astfel incat dimensinea nominala a fiecarui document obtinut (cu extensia .PDF) sa nu depaseasca marimea mai sus mentionata.

Astfel, in cadrul Cererii de Finantare, pentru un document din lista E „lista documentelor anexate proiectelor” se va evidentia faptul ca exista mai multe documente scanate, iar acestea vor putea fi adaugate, utilizand functionalitata „adauga document” aflata la finalul listei E.

De asemenea, AFIR recomanda celor care depun proiecte de finantare sa nu amane pentru ultimele momente incarcarea cererilor de finantare, pentru a evita riscul neincadrarii din motive obiective in termenul de finalizare a sesiunii.

Sursa: afir.info

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.