Dezbatere PAC post 2013

Dacian Cioloş a avut o iniţiativă foarte bună, cu pagina dedicată unui proces deschis pentru comentarii privind viitorul Politicii Agricole Comune. Cu toate că deja au sosit foarte multe comentarii din ţările vest-europene, noi nu prea ne mişcăm (să nu uităm, că acum aprox. 1 lună ministerul agriculturii ne-a promis că va face publicitate naţională acestui subiect – de atunci n-am văzut nimic!!!).

Până astăzi sunt trei comentarii/propuneri venite din România, ceea ce având în vedere specificul ţării noastre mi se pare aberant de puţin. Dacă sunteţi pe liste de discuţii specifice din domeniu, vă rog să trimiteţi link-ul paginii, ca să afle toţi şi să -şi spună părerea despre una din cele mai importante politici ale UE.

Pal Peter

Pal Peter

Ma ocup de protectia mediului si de dezvoltare rurala durabila. Sunt doctorand la universitatea din Godollo si colaborator al asociatiei AGORA – Grup de Lucru pentru Dezvoltare Durabila.

2 Replies to “Dezbatere PAC post 2013”

  1. Codrin spune:

    Da-mi, te rog, un e-mail cand poti.

  2. O alta „chestie” a DG Agri vizavi de PAC post 2013 este
    Initiativa ARC (Agriculture and Rural Convention) de care ocupa Hannes Lorenzen. Aceasta este o platforma de dezbateri privind PAC post 2013 pentru toti factorii de decizie din agricultura si dezvoltare rurala la nivel european.
    Groupe de Brugges – think tank-ul din care fac parte este parte integranta a aceste initiative (totodata si Ciolos este membru a GdB).
    Pagina ARC este http://www.arc2020.eu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top