euroconsultanta in 2009

Am trecut in 2009 si echipa de la euroconsultanta.ro doreste tuturor prietenilor de pe finantare.ro un an cit mai bun si ne dorim ca toate previziunile sumbre pentru acest an sa NU se implineasca.

Ne dorim sa ne intilnim in acest spatiu virtual pus la dispozitie de catre profesionistii de la finantare.ro cit mai mult si cit mai cu folos.

Si, de ce nu, mi-as dori sa ne intilnim in carne si oase la evenimente reale organizate de finantare.ro… de ex. decernarea unor diplome simbolice, sau o conferinta finantare.ro… sau altceva.

important sa ne intilnim si sa conlucram, constructiv si fara orgolii pentru ca in definitiv este loc pentru toata lumea pe planeta asta… si inca se mai face … loc… 🙂

LA MULTI ANI

euroconsultanta

2 thoughts on “euroconsultanta in 2009”

 1. Florian Giulau spune:

  Buna,

  Detin o idee inovatoare cu privire la dotarea automobilelor de toate categoriile cu un nou sistem(dispozitiv)care dupa studiile mele nu exista inca.
  La acest sistem gandesc de aprox 4 ani,as fi dorit sa-l inregistrez,sa-l pun in practica dar,nesansa…,m-am hotarat sa cer ajutor,sa gasesc solutii de finantare,chiar si parteneri proiect(mai multe variante).
  Mentionez ca sistemul poate fi aplicat in mai multe feluri,de la cel mai simplu la unul complex(pt auto de lux).
  Astept variante,propuneri,solutii.
  Cu deosebit respect
  Florian Giulau

 2. Marius Alexa spune:

  la multi ani!

  Lucram la asta… 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.