Eveniment de prezentare a rezultatelor privind Programul de Cooperare Transnationala Sud-Estul Europei (SEE)

brand-personal.jpg

sud est europaMDRAP organizeaza pe data de 1 septembrie 2015 la Alexandria (Hotel Red Confort, Str. 1 Mai, nr. 107) un eveniment pentru prezentarea rezultatelor programelor implementate in perioada 2007-2013 si a perspectivelor cooperarii transnationale in perioada 2014-2020, in cadrul SUERD.

In cadrul SEE au fost aprobate si implementate 122 de proiecte, o parte dintre acestea fiind considerate „proiecte fanion” in cadrul Strategiei Uniunii Europene pentru Regiunea Dunarii.

In Romania, succesorul Programului SEE in perioada 2014-2020 este Programul Transnațional Dunarea 2014-2020, care va sustine integrarea politicilor din domeniile: inovare si responsabilitate sociala, mediu si cultura, conectivitate si responsabilitate energetica si guvernanta in macroregiunea Dunarii, conform prevederilor comunitare comune si Regulamentului FEDR, in stransa legatura cu obiectivele SUERD.

Persoanele interesate sa participe la eveniment sunt rugate sa completeze formularul de participare si sa-l transmita la adresa evenimente-mdrap-t at gsgroup.ro.

Agenda evenimentului
Formular de participare

Sursa: MDRAP

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.