Finantare de 100.000 de dolari pentru startup-urile care dezvolta turismul, oferita de Dubai

GITEX-Future-Stars_0.jpg

Se cauta startup-uri inovatoare din intreaga lume care sa revolutioneze turismul. Cele mai bune 30 de startup-uri vor fi selectate si premiate in competitia internationala Dubai Tourism Startup – Futurism care va avea loc in octombrie.

Concursul are doua categorii – ospitalitate si experienta vizitatorilor. in competitie se pot inscrie atat persoane fizice cat si startup-uri care isi vor prezenta solutiile inovatoare in fata investitorilor si fondurilor mari cu capital de risc.

Initiatorii vor sa finanteze idei si planuri de afaceri care sa dezvolte sectoarele calatorie si turism ale orasului.

Fiecare proiect va fi analizat si jurizat de un grup de experti, iar primii 30 de participanti vor avea asigurat un spatiu expozitional la editia din acest an a GITEX Technology Week. (8-12 octombrie).

Totodata, pentru fiecare categorie vor fi selectati trei castigatori, care vor primi acces la experti in turism din Dubai, precum si consiliere din partea liderilor din industrie pentru a-si transforma viziunea in realitate.

Valoarea totala a premiului este de 100 000 de dolari, suma fiind impartita pentru cei sase castigatori ai subcategoriilor “Ospitalitate” si “Experienta vizitatorilor”. Competitia este organizata de Departamentul de Turism si Comert Dubai in colaborare cu GITEX Future Stars.

Inscrieriile in concurs se pot face pana la inceputul lunii septembrie. Mai multe informatii puteti accesa pe pagina evenimentului.

Sursa: Startupcafe

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.