Finantare pentru informarea beneficiarilor si potentialilor beneficiari ai POCA

conferinta.jpg

Beneficiarii Programului Operational Capacitate Administrativa 2014 – 2020 (POCA) vor avea la dispozitie materiale de informare si publicitate si vor putea participa la evenimente de informare – conferinte, reuniuni, prezentari, caravane, mese rotunde, seminarii, ateliere – si la sesiuni de formare: Autoritatea de Management pentru POCA din cadrul Ministerului Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice (MDRAP) a inceput pe 28 aprilie 2016 implementarea proiectului cu titlul „Sprijin pentru activitatile de publicitate, informare si comunicare ale AM POCA”, cod SIPOCA 38.

Proiectul este cofinantat din Fondul Social European, prin POCA, Axa prioritara 3 – Asistenta tehnica, Obiectiv specific 3.2 – Asigurarea publicitatii, a informarii si a sprijinului pentru beneficiari si potentialii beneficiari. Valoarea totala a proiectului este de 20,2 milioane de lei, din care 20 milioane de lei este valoarea totala eligibila (16,9 milioane lei – valoarea eligibila nerambursabila din Fondul Social European si 3,1 milioane lei – cofinantarea eligibila a beneficiarului).

Proiectul urmareste crearea si gestionarea unui sistem eficient de informare, promovare si comunicare a POCA, care sa aiba un impact pozitiv asupra absorbtiei fondurilor, prin informarea potentialilor beneficiari asupra oportunitatilor de finantare, cresterea satisfactiei beneficiarilor fata de sprijinul oferit de AM POCA, asigurarea transparentei programului si promovarea rezultatelor acestuia.

Activitatile care vor fi finantate vor contribui la sporirea capacitatii administrative a potentialilor beneficiari de a implementa proiectele finantate in perioada 2014-2020 si la o mai buna informare a acestora privind oportunitatile de finantare si conditiile de accesare a POCA. Pe langa materialele de informare si publicitate, evenimente si sesiuni de formare pentru beneficiari si potentialii beneficiari, va fi finantata si elaborarea de manuale, ghiduri si metodologii pentru solicitanti si beneficiari.

Sursa: MDRAP

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.