POCA: Sprijin pentru asigurarea functionarii autoritatii de management

bani.jpg

Autoritatea de Management pentru Programul Operational Capacitate Administrativa (POCA) 2014-2020 implementeaza proiectul „Sprijin pentru asigurarea cheltuielilor pentru salariile personalului AM POCA”, cod SIPOCA 40. Proiectul este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Capacitate Administrativa 2014 – 2020 (POCA), Axa prioritara 3 – Asistenta tehnica, Obiectiv specific 3.1 – Consolidarea capacitatii administrative a AM pentru implementarea eficienta a POCA.

Scopul proiectului este asigurarea procesului de management al programului: pregatirea, punerea in aplicare, monitorizarea, evaluarea, managementul financiar, publicitatea, controlul si protejarea intereselor financiare ale Uniunii Europene si ale celor nationale, pentru atingerea obiectivelor POCA.

Valoarea totala a proiectului este de 60,5 milioane de lei, din care valoarea eligibila este de 60 de milioane de lei (50,8 milioane de lei din Fondul Social European si 9,2 milioane de lei – cofinantarea beneficiarului).

Sursa: MDRAP

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.