Finantari de max. 100.000 euro fiecare pentru startupuri romanesti: Marti reincep inscrierile la Techcelerator

Techcelerator.jpg

Antreprenorii romani cu startupuri de tehnologie se vor putea inscrie, incepand de marti, 21 august 2018, intr-o noua runda a acceleratorului Techcelerator, prin care se pot obtine investitii de capital de risc de maximum 100.000 de euro fiecare, prin intermediul fondului GapMinder, sustinut de Uniunea Europeana prin Programul Operational Competitivitate (POC) 2014-2020.

Noua sesiune de inscrieri la Techcelerator se desfasoara in perioada 21 august – 20 septembrie 2018, au informat, luni, organizatorii.

Techcelerator vizeaza startupuri inovatoare de tehnologie cu potential ridicat de expansiune internationala, aflate in faza Minimum Viable Product (MVP).

Sunt tintite domenii de business precum:

  • serviciile IT si software,
  • securitate cibernetica,
  • inteligenta artificiala (AI),
  • machine learning (ML),
  • transformare digitala,
  • solutii IT pentru sanatate,
  • FinTech (inclusiv aplicatii din zona blockchain).

Startupurile selectate vor beneficia de o prima runda de investitie de 25.000 de euro din partea fondului GapMinder, in schimbul unei participatii de 6% din firmele respective. Startup-urile care inregistreaza un progres satisfacator vor avea sansa de a fi invitate la o a doua runda de investitie, de pana la 75.000 euro, convertibila in actiuni.

Programul de accelerare se va derula pe o perioada de 10 saptamani, atat in Bucuresti cat si in Cluj-Napoca, cu sprijinul a aproximativ 60 de mentori romani si straini.

Mai multe detalii aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.