Fondul ONG in Romania-Runda 2-Componenta 2. Justitie sociala-Dezvoltarea comunitatilor rurale interetnice

taran_camp.jpg

Fundatia Centrul de Resurse pentru Comunitatile de Romi anunta lansarea Subcomponentei Dezvoltarea comunitatilor rurale interetnice, din cadrul Componentei JUSTITIE SOCIALA, in cadrul Rundei a doua a Fondului ONG, parte a Mecanismului Financiar al Spatiului Economic European (SEE) 2009-2014, finantat de Islanda, Liechtenstein si Norvegia.

Status: INACTIV
Depunere pana la: 17.10.2014
Buget total: 863.000 euro

Obiectivul general al Componentei JUSTITIE SOCIALA este de a contribui la combaterea excluziunii sociale si reducerea disparitatilor din cadrul societatii si dintre diversele grupuri din societate.

taran_campComponenta 2 – JUSTITIE SOCIALA este formata din 2 Subcomponente:

Subcomponenta 2.1. Dezvoltarea comunitatilor rurale interetnice care face obiectul prezentului Apel pentru Cereri de finantare

Subcomponenta 2.2. Combaterea inegalitatilor sociale, saraciei si excluziunii (pentru care a fost lansat un Ghid al Solicitantilor distinct)

Obiectivul specific al Subcomponentei 2.1. Dezvoltarea comunitatilor rurale interetnice este de a contribui pe termen mediu si lung la dezvoltarea comunitatilor interetnice dezavantajate si la imbunatatirea situatiei populatiei de etnie roma.

Suma totala alocata pentru aceasta Subcomponenta in cadrul primei runde de Apeluri pentru Cereri de finantare este de 863.000 Euro.

Finantarea este dedicata organizatiilor neguvernamentale.

O organizatie poate depune, in calitate de Solicitant, un numar maxim de 2 Cereri de finantare in cadrul Rundei a doua, din care numai 1 propunere pentru Granturi mari. O organizatie care a contractat si/sau se afla in etapa de precontractare cu 2 sau mai multe proiecte in cadrul Rundei 1 (cumulat pe toate componentele) poate depune in calitate de Solicitant maxim 1 Cerere de finantare in cadrul Rundei a doua.

Termenul de depunere a Cererilor de finantare este 17 octombrie 2014.

Potentialii Solicitanti pot adresa intrebari referitoare la acest Apel pentru Cereri de finantare prin e-mail, telefon sau fax pana la data de 10 octombrie 2014 (inclusiv) in atentia: Radu Lacatus – Senior Grants Officer; E-mail: [email protected]; telefon: 0264 420474; fax: 0264 420470.

Raspunsurile vor fi transmise pana cel mai tarziu 14 octombrie 2014, iar intrebarile care prezinta interes si pentru alti Solicitanti, impreuna cu raspunsurile aferente, vor fi publicate pe pagina de internet a Fondului ONG – www.fondong.fdsc.ro.

DOCUMENTATIE

Puteti descarca urmatoarele documente utile:

Ghidul Solicitantilor

Anexa 1 – Format Cerere de finantare

Anexa 2 – Bugetul proiectului

Anexa 3 – Declaratia Solicitantului

Anexa 4 – Acord de parteneriat RO

Anexa 4 – Acord de parteneriat EN

Anexa 5 – Contributia la rezultatele asteptate

Anexa 6 – Graficul activitatilor

Contractul de finantare nerambursabila si anexele sale

Finantator: Islanda, Liechtenstein si Norvegia
Sursa: FDSC

[caseta-final-fise]

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.