Fonduri de 70.000 euro pentru ONG-uri prin proiectul Teimplici.ro

parc4.jpg

Cu ajutorul concursului Teimplici.ro, 10 proiecte implementate cu ajutorul noilor tehnologii informatice de catre ONG-uri vor primi finantare.

Status: INACTIV
Depunere pana la: 30.11.2015
Buget: 70.000 euro

Telekom Romania anunta o noua editie a proiectului Teimplici.ro, care se va axa pe identificarea de proiecte implementate in comunitati cu ajutorul noilor tehnologii informatice in domeniile educatie, sanatate, mediu, inovatie, dezvoltare si protectie sociala.

Teme principale pentru proiecte: Educatie, Sanatate, Mediu, Inovatie, Dezvoltare si Protectie sociala.

Organizatiile non-guvernamentale pot inscrie maximum 3 proiecte fiecare, in tematica editiei din acest an pe platforma Teimplici.ro.

img_logoPrintre criteriile de eligibilitate a proiectelor se numara: capacitatea de a genera rezultate sustenabile si masurabile; contributia ONG-ului sa fie de minimum 20% din valoarea intregului proiect; suma solicitata pe proiect sa fie de maximum 7.000 euro.

Perioada de inscriere a proiectelor este 6-30 noiembrie 2015.

Proiectele vor fi evaluate in doua etape: in perioada 1 – 14 decembrie 2015 vor fi selectate 20 de proiecte finaliste. In a doua etapa, in perioada 16-17 decembrie 2015, cele 20 de proiecte vor fi sustinute in fata unui juriu, iar pana pe data de 23 decembrie 2015 vor fi anuntati castigatorii concursului teimplici.ro, editia 2015.

DOCUMENTATIE

Puteti descarca urmatoarele documente utile:

Ghidul solicitantului

Website-ul programului

Sursa: Teimplici.ro
Finantator: Telekom Romania

[caseta-final-fise]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.