Formular de cautare parteneri pentru cei care doresc sa depuna proiecte

proiecte-europene.jpg

Aplicantii care doresc sa pregateasca un proiect si care nu au parteneri pentru realizarea acelui proiect (sau nu au numarul de parteneri obligatoriu pentru o anumita masura a Programului) pot descarca un ”Formular cautare de parteneri”. Acest formular, completat in limba engleza, trebuie sa contina informatii cat mai amanuntite si relevante despre ideea de proiect, precum si eventuale preferinte de parteneriat.

Punctul Europa pentru Cetateni va poate ajuta trimitand Formularul dumneavoastra colegilor nostri din reteaua europeana, care il vor distribui in tarile lor.

Acelasi Formular, adaptat, poate fi folosit si pentru a va exprima disponibilitatea/dorinta de a va implica in proiecte cu aplicanti din alte state europene in calitate de partener.

Urmatorul termen limita este 1 martie 2017, de aceea solicitarile de parteneriat ar trebui trimise intr-un interval rezonabil, astfel incat sa puteti comunica eficient cu partenerii si sa puteti completa impreuna/de comun acord formularul de aplicatie.

Sursa: Europa pentru Cetateni

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.