Fundatia Orange anunta castigatorii concursului “Lumea prin culoare si sunet”

expozitie.jpg

Orange_culoare_sunetFundatia Orange a desemnat castigatorii editiei 2015 a programului de finantare „Lumea prin culoare si sunet”, dedicat proiectelor de educatie, cultura sau sanatate realizate in beneficiul persoanelor cu deficiente de vedere si/sau de auz.

Proiectele castigatoare de anul acesta, ce insumeaza un buget total de 311.138 euro, vizeaza teme precum: facilitarea accesului la informatie pentru persoanele cu deficiente de vedere sau de auz, reducerea hipoacuziilor in randul copiilor, dezvoltarea de servicii vocationale pentru tinerii cu deficiente senzoriale, imbunatatirea procesului de reabilitare pentru copiii hipoacuzici cu implant cohlear, dar si continuarea campaniei de testare a auzului la nou-nascuti, inceputa in anul 2014 cu sustinerea Fundatiei Orange.

Castigatorii au primit finantari de pana la 50.000 de euro, fiind alesi de catre Consiliul Director al Fundatiei Orange format din Dana Deac, Cristiana I. Stoica, Mary Lisa Durban, Mirela Bosoi, Veronica Dogaru, Ionut Sibian si Gérard de Maupeou.

Astfel, anul acesta au fost desemnati sapte castigatori: Asociatia Audiosofia, Biblioteca Nationala a Romaniei, Sense International (Romania), Scoala Speciala pentru Deficienti de Auz „Sfanta Maria” din Bucuresti, Asociatia Nationala a Interpretilor Autorizati in Limbaj Mimico-Gestual, Asociatia „Asculta Viata” si Lions Club Arad.

Sursa: Orange.ro

One thought on “Fundatia Orange anunta castigatorii concursului “Lumea prin culoare si sunet””

  1. Felicitari celor din marile companii de telefonie ORANGE si COSMOTE pentru implicarea in domeniul social, al persoanelor dezavantajate, pentru proiectele adresate lor, care le-au imbunatatit viata si le-au oferit acestora o stare de bine!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.