Gates Open for Project Management

go pm afisEchipa PMArena are placerea de a va invita pe 25 iulie 2014 la evenimentul GO PM! – “Gates Open for Project Management”. Sunteti asteptati pentru a afla mai multe detalii despre Masteratul de Managementul Proiectelor (singurul program masteral din Europa Centrala si de Est acreditat international de PMI GAC) si pentru a-i aplauda pe absolventii promotiei 2012-2014 la sediul S.N.S.P.A. de pe Str. Povernei nr. 6, sector 1, Bucuresti. Aceasta este o buna oportunitate pentru a va familiariza cu masteratul nostru si, de asemenea, pentru a afla opinii “la rece” de la masteranzi, absolventi si profesori.

Agenda evenimentului este urmatoarea:

12.00 – 12.15: Sesiune de prezentare a Masteratului in Managementul proiectelor, acreditat international de PMI GAC (Sala 111)

WORKSHOP-URI DEMO – “mostre” de cursuri sustinute de profesorii masteratului, care sunt deopotriva practicieni si membri ai comunitatii academice – pentru candidati, masteranzi, absolventi si oricine este interesat sa se profesionalizeze in domeniul managementului de proiect.

12.15 – 13.30: “Microsoft Project-smart planning” – Lect. dr. Bogdan Abaza si drd. Bianca Robescu (Sala 111)

13.45 – 15.00: “Tips & tricks in pregatirea unei cereri de finantare pentru POS DRU” – Lect. dr. Elena Negrea-Busuioc

15.15 – 16.30: “Project Management Essentials: How can you know you are doing the right project?” – Lect. dr. Loredana Radu, MBA, PMP (Sala 111);

16.30 – 17.45: “Managementul riscurilor” – Lect. dr. Sergiu Stan (Sala 111);

18.00 – 19.00: Ceremonia de absolvire a Masteratului in Managementul proiectelor – acreditat de PMI GAC: fun, speeches, and champagne!  (Sala 12);

19.00 – 19.30: Sesiune de networking (Hol Rectorat).

Pentru sesiunea de workshop-uri este necesara preinscrierea dvs. la urmatoarea adresa de e-mail: [email protected]. Va rugam sa includeti urmatoarele informatii in e-mailul dumneavoastra: nume si prenume, workshop-ul la care doriti sa participati. Inscrierile se pot face pana pe data de 23 iulie 2014.

Va asteptam cu drag,

Echipa PMArena
www.pmarena.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.