Horia Ciorcila: Sustinerea economiei romanesti prin acces la finantare pentru companii si digitalizarea raman prioritatile Bancii Transilvania

4horia-ciorcila1.jpg

Sustinerea economiei romanesti prin acces la finantare pentru companii si digitalizarea raman prioritatile Bancii Transilvania, in perspectiva urmand sa continue investitiile in digital, inovarea si simplificarea, dupa cum spune Horia Ciorcila, presedintele consiliului de administratie al bancii si cel mai important actionar persoana fizica.

“Vrem sa fim o banca mai buna, sa continuam investitiile in digital, sa inovam si sa simplificam, pentru a oferi celor peste 2,5 milioane de clienti o experienta cat mai buna. Avem in pipeline, aproape de lansare, proiecte importante in zona digitalizarii experientei clientilor. Sustinerea economiei romanesti prin acces la finantare pentru companii si digitalizarea raman prioritatile noastre”, a declarat Ciorcila pentru noua editie a Anuarului Financiar care apare in toamna acestui an.

Soldul creditelor nete acordate de banca din Cluj inregistra la S1/2018 un salt de aproape 9% fata de nivelul din S1/2017, ajungand la 31,4 miliarde de lei. Fata de decembrie 2017, creditele acordate clientilor au crescut cu 4,8%. intregul grup BT gestioneaza in Romania credite de 37,9 miliarde de lei. Banca a acordat aproape 100.000 de imprumuturi noi clientilor persoane fizice, IMM si corporate.

Banca sustine ca a depast pragul de 1 miliard de euro credite in sold ale IMM-urilor din Romania si are peste 32.000 de companii mici si mijlocii creditate.

Mai multe detalii aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.