Include Project Managementul pe lista de traininguri a companiei tale in 2011!

pmi2011 este anul cand tu poti deveni Project Manager Professional – PMP, respectiv Manager de Proiect – certificare internationala – Project Management Institute (PMI ®).

Diferentiaza-te si alege calea profesionista in managementul proiectelor! Adauga valoare organizatiei in care iti desfasori activitatea si intra in cercul select al celor care detin certificari internationale.

INSCRIE-TE ACUM!

SPECIAL! Project Management Professional (PMP®)12 – 15 aprilie3000 RON + TVA persoana

Acest curs include gratuit sistemul complet de pregatire PMP (cu o valoare de peste 1000 de lei) ca parte a materialelor de curs primiti cartea PMP Exam Prep, o licenta completa a programului de simulare a examenului FasTrack – ce cuprinde peste 1500 de intrebari si colectia de fise Hot Topics PMP®Exam Flashcards.

In plus, economisesti bani cu:

  • Group Discount – vino impreuna cu 2 colegi si primiti discount de 10%, vino cu trei sau mai multi si discountul ajunge la 15%

Economiseste bani cu metoda Ritei Mulcahy:

  • Studiezi 60 de ore in loc de 400 cu ajutorul materialelor FasTrack disponibile gratuit in cadrul cursului.

EDU EUPC – companie certificata de institutiile romanesti si PMI®

EDU EUPC prin calitatea sa de furnizor autorizat de educatie (R.E.P.®) este o organizatie aprobata de Project Management Institute (PMI ®) sa emita unitati de dezvoltare profesionala (PDU) pentru cursurile sale de formare PMP ® (Project Management Professional), conferindu-le astfel absolventilor acestor cursuri o dubla recunoastere: una la nivel national certificata de CNFPA si alta internationala conferita de prestigioasa asociatie internationala PMI ®

Cu o experienta vasta in domeniu, trainerii nostri sunt calificati in dezvoltarea personala a angajatilor si in imbunatatirea abilitatilor, competentelor si cunostintelor acestora prin sesiuni acreditate de cursuri de certificare.

EDU EUPC este reprezentant exclusiv pentru Romania al Rita Mulcahy Corporation, unul dintre liderii mondiali in pregatirea, dezvoltarea si certificarea internationala in domeniul managementului de proiect.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.