Infrastructura rutiera modernizata in Drobeta Turnu Severin, cu fonduri PNDL

phpThumb_generated_thumbnailjpg-4.jpg

Infrastructura rutiera din doua cartiere marginase ale municipiului Drobeta Turnu Severin va fi modernizata prin intermediul Programului National de Dezvoltare Locala (PNDL), gestionat de Ministerul Dezvoltarii Regionale, Administratiei Publice si Fondurilor Europene.

Contractele de finantare au fost semnate de viceprim-ministrul Paul Stanescu, ministrul dezvoltarii regionale, administratiei publice si fondurilor europene.

“La sfarsitul lunii noiembrie ne-am intalnit cu primarul municipiului Drobeta Turnu Severin pentru 9 proiecte de infrastructura educationala, iar acum am acordat finantarea pentru 37 de strazi din cartierele marginase. Sunt exemple concrete de dezvoltare a infrastructurii, care se traduc in servicii publice locale mai bune pentru cetateni” a declarat viceprim-ministrul Paul Stanescu.

Este vorba despre cartierele Schela Cladovei, Dudasul Schelei si Gura Vaii din oras. Valoarea proiectelor este de 2.874.382 euro, sume ce provin din bugetul proiectului alocat etapei a II-a a PNDL. Lungimea totala a strazilor care urmeaza sa fie asfaltate este de aproximativ 12 km.

Sursa: MDRAP

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.