Ioan Merca este noul sef al APIA

APIA-sigla.jpg

00027493_largeNoul director general interimar al Agentiei de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA) este Ioan Merca, acesta fiind numit in locul lui Mihai Putintei, care s-a intors pe postul de director financiar ocupat anterior in Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale.

Seful de la Agricultura, Achim Irimescu, a confirmat numirea lui Merca la conducerea APIA, ordinul de numire fiind semnat incepand cu data de 14 decembrie 2015.

In varsta de 45 de ani, Ioan Merca a fost director executiv la APIA Cluj, este profesor doctor, specializat in Agrotehnica, cu studii de profil in Franta.

Sursa: Agerpres

One thought on “Ioan Merca este noul sef al APIA”

  1. Anton spune:

    Cum sa-l lase pe Putintei “director financiar” in minister, dupa toate marsaviile,minciunile si imbecilitatile de care a dat dovada la APIA?!? Drumul lui Putintei,ca si a altor ticalosi,de la APIA si nu numai, din cauza carora nu a fost efectuata plata avansului la subventia pe suprafata,la multi fermieri,mai multi decat se recunoaste oficial, este la DNA!!! Pierderile pe care acesti ticalosi le-au pricinuit,atat tarii,cat si fermierilor, cine le plateste?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.