Iulia Samoila: AVIZ AMATORILOR !!!

iuliasamoila-1.jpg

,,Am studiat raportul de contestatii etapa 1 SM 6.4. Nu mare mi-a fost mirarea sa observ un caz „CLAR” de creare conditii artificiale care este tratat de catre echipa AFIR desemnata cu reevaluarea proiectelor intr-un mod cu totul si cu totul NORMAL si OMENESC. La fel a procedat mai departe si Comisia de Evaluare a Contestatiilor. Pe scurt, este vorba despre 2 proiecte din Mures care depun proiecte in aceeasi sesiune, cu acelasi consultant, pe acelasi domeniu (MEDICAL), avand acelasi sediu si acelasi amplasament, avand utilitati comune (citez: „utilitatile de energie electrica respectiv apa-canal, receptia, grupurile sanitare și salile de așteptare sunt comune”), Echipa AFIR ce face? DA ELIGIBIL!!!. Comisia ce face? DA ELIGIBIL SI ADMITE CONTESTATIA si surpriza…. LE SELECTEAZA LA FINANTARE!!!

FELICITARI ECHIPA AFIR! FELICITARI COMISIEI !!! FELICITARI consultantului care a avut incredere in SISTEM si a depus CONTESTATIE.

Ma rog la DUMNEZEU ca unele cazuri ceva mai simple cum ar fi:

  • O firma depune proiect dar la vizita in teren se descopera ca in aceeasi cladire mai are sediu o alta firma care nu a depus proiect si nu are legatura cu prima firma, insa expertul considera ca este un caz CLAR de creare conditii artificiale
  • Beneficiarul are 2 firme si o alege pe cea care are punctajul cel mai mare pentru finantare, dar expertul considera ca a creat un „beneficiar formal” pentru ca mai detinea o societate cu acelasi cod caen cu al proiectului si prin urmare trebuia musai sa depuna proiectul pe firma cu codul CAEN pt ca altfel ……artificiale
  • Beneficiarul a inceput proiectul cu o firma si a ajuns la concluzia ca mai bine ar alege sa faca proiectul pe alta firma si bineinteles …. Conditii artificiale…..

Am extras din raportul de proiecte nefinantate 6.4 etapa 1, motivatia care sta la baza celor doua proiecte neeligibile, AVIZ AMATORILOR!!!”

Mai multe detalii pe blog

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.