Marcajul CE

La data de 1 Februarie 2010 a intrat in vigoare aplicarea de catre firmele producatoare de tamplarie a marcajului CE, SR ISO 14351 -1.

Acesta este o obligatie a producatorului de tamplarie, pentru a face exigentelor impuse de piata. El nu este un certificat de calitate dar,  SR ISO 14351-1,  atesta ca productia se desfasoara dupa criterii bine stabilite si conforme cu prevederile cuprinse in prevederile SR ISO 9001:2008, si a altor standarde, legi, hotatari si norme cu privire la calitate.

Liberalizarea comertului cu tamplarie in UE, face posibila ca o firma romaneasca sa-si expuna produsele pe tertele piete ale UE, in concurenta cu producatorii locali sau de pe alte piete.

Este strict necesar pentru a putea ramane competitvi sa implementam marcajul CE.

Andrei Victor, 5 Februarie 2010

About Victor Andrei

Sunt absolvent de invatamant superior de lunga durata in cadrul UPB, promotia 1995, la facultatea Stiinta si Ingineria Materialelor, licentiat in domeniul Turnarii metalelor. Am studii de master in cadrul UPB, SNSPA Bucuresti masterul Managementul Proiectelor cu finantae europeana, iar in cadrul ASE Bucuresti masterul Managementul Riscului in Afaceri Internationale

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.