MFP anunta suspendarea sesiunii de inregistrare a Cererilor de acord pentru finantare in baza H.G. nr.797/2012

calendar-sesiune.jpg

cereriConform prevederilor art.4 alin (4) din Hotararea Guvernului nr.797/2012 privind instituirea unei scheme de ajutor de stat pentru sprijinirea investitiilor care promoveaza dezvoltarea regionala prin utilizarea tehnologiilor noi si crearea de locuri de munca, publicata in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr.563/09.08.2012, inregistrarea cererilor de acord pentru finantare se suspenda la data la care se constata ca finantarea solicitata prin cererile de acord pentru finantare depuse atinge nivelul bugetului anual alocat schemei. Cererile de acord pentru finantare inregistrate dupa data publicarii anuntului de suspendare se restituie intreprinderilor.

Avand in vedere prevederile legale in vigoare, precum si faptul ca prin finantarea solicitata prin cererile de acord pentru finantare inregistrate la Registratura generala a Ministerului Finantelor Publice in baza H.G. nr.797/2012, bugetul total maxim de 440 milioane lei alocat schemei a fost epuizat odata cu inregistrarea la Registratura generala a Ministerului Finantelor Publice a Cererii de acord pentru finantare nr. 144.093/07.11.2013,

Ministerul Finantelor Publice anunta suspendarea sesiunii de inregistrare a Cererilor de acord pentru finantare in baza H.G. nr. 797/2012.

Cererile de acord pentru finantare inregistrate la Registratura generala a Ministerului Finantelor Publice in baza H.G. nr.797/2012 dupa data publicarii anuntului de suspendare, se restituie intreprinderilor.

Conform prevederilor art.4 alin. (5) din H.G. nr.797/2012, in cazul in care, in urma analizei cererilor de acord pentru finantare inregistrate pana la data publicarii prezentului anunt de suspendare se constata neutilizarea in totalitate a bugetului alocat schemei, Ministerul Finantelor Publice va publica pe site bugetul ramas neutilizat si data reluarii procedurii de inregistrare a cererilor de acord pentru finantare.

Sursa: Ministerul Finantelor Publice

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.