Microsoft Romania cauta ONG-uri pentru finantarea proiectelor de competente digitale dedicate copiilor

1280x670-10-80.png

Microsoft Romania, prin intermediul ARC Romania invita ONG-urile cu experienta in proiecte de educatie sa devina parteneri intr-un program care se va desfasura in urmatorii 3 ani si care va pune accentul pe cresterea competentelor digitale ale copiilor din Romania.

Status: Inactiv
Depunere: 10 ianuarie, ora 21.00.
Buget:

Obiectiv

Obiectivul Microsoft este de a cunoaste potentiali parteneri si pune accentul pe cresterea competentelor digitale ale copiilor din Romania. In urma unei preselectii, o parte dintre organizatiile care manifesta interes pentru acest potential parteneriat vor fi invitate intr-un proces mai formal de finantare.

Prezentare

Aplicatia initiala consta intr-o scurta prezentare in Power Point (cel mult 12 slideuri), in limba engleza, despre experienta organizatiei in proiecte de educatie, educatie pentru dezvoltarea de abilitati digitale pentru copii, lucru cu grupuri defavorizate, lucru cu profesori, alte proiecte relevante in aceste zone- educatie si lucru cu grupuri defavorizate.

Cei de la Microsoft va recomanda sa urmariti in prezentare urmatoarele aspecte:

 • de ce are organizatia un interes in programele de educatie, care este motivatia pentru a continua in acest domeniu
 • numar de angajati permanenti si colaboratori
 • top 3 proiecte din ultimii 3 ani- descriere pe scurincluzand numar de beneficiari si buget
 • o descriere detaliata a fiecarui proiect cu referire la numar de beneficiari, metodologia folosita, buget alocat, rezultate /impact si orice altceva considerati relevant
 • expertiza si experienta in proiecte de educatie
 • o scurta selectie de aparitii in media.

Data de depunere

ONG-urile care doresc sa faca parte din acest parteneriat pot trimite aplicatiile pana pe data de 10 ianuarie, ora 21.00.

Astfel, ONG-urile interesate sa devina parteneri in acest program sunt invitate sa transmita pe adresa [email protected] o scurta prezentare despre experienta organizatiei in proiecte de educatie.

Urmatoarele aspecte vor creste (fara a limita accesul altor organizatii) sansele de a intra in urmatoarea faza a procesului de selectie:

 • 3 ani de activitate neintrerupta a organizatiei
 • Organizatia a coordonat cel putin un proiect in zona de educatie
 • Organizatia are cel putin 3 angajati cu norma intreaga
 • Bugetul anual al organizatiei este de 100 000 $ sau mai mare
 • Exista angajati cu experienta in desfasurarea proiectelor in zona de educatie

Informatii suplimentare

Decizia despre invitarea organizatiilor in faza urmatoare a procesului de finantare se va lua pana la data de 18 ianuarie 2018 si va fi comunicata tuturor celor care au transmis prezentarile pe email. Decizia va fi luata in aceasta faza de reprezentanti ai Microsoft Romania si ai ARC Romania.

Organizatiile care vor merge mai departe vor fi invitate sa depuna o propunere de proiect spre finantare pana la data de 6 februarie 2018, decizia finala despre parteneriatele care vor fi implementate urmand a fi comunicata pe 15 februarie astfel incat implementarea sa poata incepe din luna martie.

Pentru orice detalii sau intrebari va rugam sa o contactati pe  Madalina Marcu la 0724218069. Adresa pentru trimiterea prezentarilor este [email protected].

Website

Sursa: start-up.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.