Ministerul Comunicatiilor va transmite catre Ministerul Fondurilor Europene fisa de proiect privind cloud-ul

rovana-plumb-2-octav-ganea.jpg

Ministerul Comunicatiilor va transmite catre Ministerul Fondurilor Europene, in curând, fisa de proiect pentru realizarea unui cloud guvernamental, a declarat, joi, ministrul Fondurilor Europene, Rovana Plumb.

“Se lucreaza la cloud-ul guvernamental care va ingloba toate aceste date de la toate institutiile. Cred ca foarte curând Ministerul Comunicatiilor va transmite fisa de proiect catre Ministerul Fondurilor Europene, pentru a demara procedurile necesare, astfel incât sa deschidem linia de finantare. inseamna conectarea tuturor bazelor de date pentru a putea lucra intr-o abordare integrata”, a spus Plumb.

In ceea ce priveste infrastructura din transporturi, ministrul a precizat ca va face demersuri pentru cresterea vitezei de realizare a proiectelor.

“Impreuna cu domnul ministru sova (ministru al Transporturilor – n. r.), vom face tot ceea ce tine de noi pentru a creste viteza de realizare a infrastructurii de care avem atâta nevoie. (…) imi doresc foarte mult sa finalizam macar Coridorul IV Paneuropean care leaga estul de vest”, a precizat seful de la Fonduri Europene.

Sursa: Agerpres.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.