Ministrul Rovana Plumb a semnat 28 contracte de finantare pentru IMM-uri, cu o valoare de 4,42 milioane euro

rovana-plumb-2-octav-ganea.jpg

Ministrul delegat pentru Fonduri Europene, doamna Rovana Plumb a semnat pe 14 iulie, 28 contracte de finantare, cu o valoare totala de 4,42 milioane euro. Contractele sunt destinate dezvoltarii intreprinderilor mici si mijlocii si sunt finantate prin Programul Operational Regional 2014-2020.

“Ne-am asumat prin Programul de Guvernare, printre obiective, sa le oferim IMM-urilor un cadru in care sa se dezvolte competitiv. Finantand din Programul Operational Regional proiecte pentru dotarea, modernizarea, extinderea capacitatii de productie a IMM-urilor, sprijinim intreprinderile romanesti sa-si consolideze pozitia pe piata si sa evolueze cu succes la nivel european”, a declarat Rovana Plumb.

Proiectele au fost selectate pentru finantare in cadrul apelului de proiecte nr. POR 2016/2/2.1.A, Axa prioritara 2 – imbunatatirea competitivitatii intreprinderilor mici si mijlocii, Prioritatea de investitii 2.1 – Promovarea spiritului antreprenorial, in special prin facilitarea exploatarii economice a ideilor noi si prin incurajarea crearii de noi intreprinderi, inclusiv prin incubatoare de afaceri.

Sursa: MDRAP

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.