Ministrul Teodorovici merge in Croatia pentru a impartasi “experienta Romaniei in atragerea fondurilor europene”

Teodorovic_tribuna.jpg

Teodorovici_tribunaMinistrul Fondurilor Europene, Eugen Teodorovici, efectueaza in perioada 28 – 30 august a.c. o vizita oficiala in Croatia, la invitatia viceprim-ministrului, ministrului Dezvoltarii Regionale si Fondurilor Europene din Croatia, Branko Grčić.

In cadrul vizitei, oficialul roman va participa la o reuniune cu reprezentantii Guvernului din Croatia, carora le va prezenta experienta Romaniei in atragerea fondurilor europene. Totodata, ministrul Eugen Teodorovici va avea intalniri bilaterale cu viceprim-ministrul, ministrul Dezvoltarii Regionale si Fondurilor Europene din Croatia, Branko Grčić, respectiv cu ministrul Afacerilor Maritime, Transporturilor si Infrastructurii, Siniša Hajdaš Dončić.

Discutiile vor viza atragerea fondurilor structurale si de coeziune in actuala perioada de programare, 2007 – 2013, dar si pregatirile pentru exercitiul financiar 2014 – 2020. Va reamintim, in data de 6 august a.c., Comisia Europeana a adoptat Acordul de Parteneriat 2014 – 2020 cu Romania, documentul care prezinta modul in care vor fi folosite fondurile europene structurale si de investitii in viitoarea perioada de programare. Romania a fost cel de al 11-lea stat european care a obtinut aprobarea Comisiei Europene pe acest document.

Sursa: Ministerul Fondurilor Europene

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.