Notificare cu privire la documentatiile standard elaborate de A.N.R.M.A.P.

documente1.jpg

documenteIn scopul facilitarii si eficientizarii procesului de achizitii, Autoritatea Nationala pentru Reglementarea si Monitorizarea Achizitiilor Publice vine in sprijinul autoritatilor contractante in pregatirea documentatiilor de atribuire, prin elaborarea, incepand cu luna martie 2013, a unor modele de fise de date standard / documentatii de atribuire.

Standardizarea vizeaza fisele de date aplicabile contractelor de servicii/furnizare al caror obiect au un caracter de repetabilitate si se regasesc in zona de interes a majoritatii autoritatilor contractante sau sunt asociate unor programe de interes national.

Aceasta masura are ca scop promovarea unei practici unitare precum si imbunatatirea activitatilor derulate de autoritatile contractante, concomitent cu eficientizarea activitatilor A.N.R.M.A.P. si U.C.V.A.P. In ceea ce priveste controlul ex-ante si cu reducerea numarului de contestatii formulate de C.N.S.C.

Intr-o prima etapa au fost elaborate documentatia aferenta serviciilor de transport aerian (bilete de avion) precum si modelele fiselor de date pentru achizitia publica de furnizare si distributie mere, conform Programului de incurajare a consumului de fructe in scoli.

In perioada urmatoare urmeaza sa fie publicate pe site-ul institutiei, fisele de date standard aferente serviciilor de acordare de credit si serviciilor de dirigentie de santier.

Eventualele observatii/completari cu privire la modelele documentatiilor de atribuire/fiselor de date standardizate elaborate de catre A.N.R.M.A.P vor fi transmise in termen de maximum 30 de zile de la publicarea pe site, prin adrese oficiale sau e-mail.

Date de contact:
e-mail: [email protected]
Fax: 021.311.80.00
Adresa institutiei: Bd-ul Dinicu Golescu, nr.38, sector 1, Bucuresti, Palatul CFR, etaj 4.

Sursa: A.N.R.M.A.P.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.