O noua sesiune de inregistrare in cadrul Schemei de ajutor de stat pentru crearea de locuri de munca

locuri-de-munca.jpg

Ministerul Finantelor Publice anunta deschiderea unei noi sesiuni de inregistrare a Cererilor de acord pentru finantare in baza H.G. nr.332/2014 privind instituirea unei scheme de ajutor de stat pentru sprijinirea investitiilor care promoveaza dezvoltarea regionala prin crearea de locuri de munca, cu modificarile și completarile ulterioare, care se va desfașura in perioada 12 – 23 iunie 2017 (inclusiv).

Cererile de acord pentru finantare, insotite de documentele justificative necesare in prima etapa de evaluare, se transmit prin poșta sau servicii de curierat, cu confirmare de primire, sau se depun personal la Registratura generala a Ministerului Finantelor Publice, Str. Apolodor nr. 17, sector 5, București, menþionându-se pe plic: “Unitatea de implementare a schemei de ajutor de stat instituite prin H.G. nr. 332/2014”.

Inregistrarea cererilor la Registratura generala a Ministerului Finantelor Publice se realizeaza in perioada 12 – 23 iunie 2017 (inclusiv). Cererile de acord pentru finantare inregistrate in afara perioadei 12 – 23 iunie 2017 se restituie intreprinderilor și nu sunt luate in considerare in procesul de analiza.

Ministerul Finanþelor Publice finalizeaza prima etapa de evaluare a cererilor de acord pentru finanþare in termen de maximum 30 de zile lucratoare de la data incheierii sesiunii de depunere și publica pe site-ul sau rezultatul procesului de selectie. Ordinea inregistrarii cererilor la Registratura generala a Ministerului Finantelor Publice nu are nicio relevanta in procesul de selectie.

Pentru intreprinderile selectate Ministerul Finantelor Publice finalizeaza a doua etapa de evaluare in termen de maximum 30 de zile lucratoare de la data la care intreaga documentatie este considerata completa in sensul prevederilor schemei de ajutor de stat.

Fisa de program

Sursa: mfinante.gov.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.