O noua sesiune de training TenStep PMP Exam Prep in perioada 8 – 12 octombrie

TenStep Romania organizeaza in Bucuresti in perioada 8-12 octombrie 2007 o noua sesiune de instruire TenStep PMP Exam Prep.

Cursul se adreseaza managerilor de proiect si membrilor echipelor de proiect interesati sa se pregateasca pentru sustinerea examenului de certificare PMP, in cadrul unui program coordonat de autoritatea internationala in domeniu, Project Management Institute (PMI).

Programul TenStep PMP Exam Prep cuprinde 35 de ore de training intensiv, distribuite pe durata a 5 zile, si acopera cele 9 domenii de cunostiinte incluse in PMBOK Guide, Third Edition, care este inclus in suportul de curs ce va fi pus la dispozitia participantilor la inceputul trainingului.

Participarea in cadrul acestui program va fi atestata la final prin TenStep Training Certificate, act necesar cursantilor pentru a dovedi indeplinirea conditiilor de eligibilitate impuse de PMI pentru sustinerea examenului de certificare PMP. Certificatele de participare la trainingurile TenStep sunt valabile pe plan international si dovedesc conformitatea programelor TenStep cu standardul PMBOK Guide Third Edition.

Intreg portofoliul de programe de instruire livrate de catre TenStep este recunoscut de catre Project Management Institute (PMI), TenStep fiind primul furnizor de training din Romania abilitat, inca din 2004, drept Registered Education Provider (R.E.P.).

Aceasta abilitare asigura indeplinirea celor mai ridicate standarde internationale de livrare a programelor de training in Managementul Proiectelor si confirma profesionalismul instructorilor si consultantilor nostri.

TenStep Romania este reprezentanta companiei americane TenStep, Inc., cu sediul central in Atlanta, Georgia si cu birouri in alte 19 tari. TenStep este specializata in servicii de consultanta si instruire pentru Managementul Proiectelor, Managementul Portofoliului de Proiecte si implementarea structurilor organizationale de tip Project Management Office (PMO).

Taxa de participare la acest program este de 750 EURO + TVA
Inscrieri:
E-mail: [email protected]
Tel: 031.105.09.09.
Termenul limita pentru inscrieri este vineri, 28 septembrie 2007.

Pentru mai multe detalii vizitati website-ul TenStep.ro.

Persoana de contact:
Sebastian Hubati
Marketing & Communication Coordinator
M: 0748.19.55.19
T: 031.105.09.09
F: 031.105.09.10
[email protected]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.