TotalSoft integreaza tehnologia Tableau Software in sistemul de business intelligence Charisma Analyzer

CharismaTotalSoft, unul dintre cei mai importanti producatori de software din Romania, membru al Global Finance, anunta incheierea unui parteneriat strategic cu liderul mondial in vizualizarea datelor, Tableau Software. In baza acestui parteneriat, TotalSoft va utiliza tehnologia Tableau Software ca platforma pentru sistemul de business intelligence Charisma Analyzer, urmand sa extinda utilizarea ei si in cazul modulelor de raportare ale solutiilor Charisma ERP, Charisma Medical Software si Charisma HCM.

Tableau Software a fost apreciat in cadrul studiului Gartner din februarie 2010, drept solutia BI cu cel mai ridicat nivel al satisfactiei clientilor, cu cel mai ridicat grad de utilizare la nivel de companie dar si cu cel mai inalt scor de calitate.

Dincolo de avantajele competitive pe care le ofera cea mai avansata platforma de business intelligence din lume, integrarea tehnologiei Tableau Software in Charisma marcheaza o schimbare majora de strategie. Vorbim despre prima integrare de cod “third-party” in regim OEM din istoria de peste 16 ani a companiei. Pe langa faptul ca oferim clientilor nostri toata experienta liderului mondial in analize avansate de date, ne vom putea canaliza resursele spre dezvoltarea competentelor noastre de baza din zona ERP, cu mare valoare adaugata pentru noi“, sustine Daniel Ionescu, Strategy & Marketing Director.

Studiile realizate in randul companiilor care utilizeaza instrumente Business Intelligence bazate pe tehnologia Tableau Software au aratat o reducere a timpului de creare a unui raport cu 87,5%, o crestere a numarului minim de rapoarte standardizate cu peste 400% si o scadere a timpului de intretinere a rapoartelor de la cateva zile, la cateva ore pe luna. Acestora li se adauga eliminarea costurilor de scolarizare si imbunatatirea semnificativa a productivitatii muncii inregistrata de utilizatori.

Odata cu trecerea Charisma Analyzer pe platforma Tableau Software, se vor reduce semnificativ timpii de implementare si adaptare a aplicatiei la cerintele clientilor. Avantajele pe care le aduce noua tehologie se traduc, din punct de vedere functional, prin asigurarea celui mai inalt standard de vizualizare si analiza a datelor din industrie, dar si prin transformarea sistemului intr-un instrument simplu si usor de folosit, conceput pentru utilizatorii mai putin familiarizati cu IT-ul.

Tehnologia Tableau Software este disponibila in 90 de tari, are peste 50 000 de utilizatori in 14 verticale industriale si acopera domenii de activitate variate, de la retail, banci, asigurari si pana la companii din domeniul medical, media si constructii. Printre companiile internationale care beneficiaza de avantajele tehnologiei Tableau Software se numara: Citigroup, The World Bank, Heineken, Procter & Gamble, The Coca Cola Company, Sanofi Aventis, New York Times, Toyota, General Motors, General Electric sau Pepsi Bottling Group.

Persoana de contact: Suzana Badea, Corporate Communication Manager; [email protected]; 0744 89 86 20.

Despre TotalSoft:

Cu 16 de ani de experienta, TotalSoft este unul dintre liderii industriei IT romanesti in dezvoltarea si furnizarea de solutii si servicii complexe de afaceri. Avand 1500 de clienti in sectorul privat si public din 25 de tari, printre care UK, Germania, Austria, Italia sau Franta, TotalSoft detine o expertiza de necontestat in verticale ca financiar-bancar, distributie, retail, medical, utilitati, constructii, proiectare, productie, servicii sau administratie publica. Compania are sediul principal in Romania si subsidiare in Grecia, Bulgaria, Serbia si Qatar.

TotalSoft a devenit, conform PAC, cel mai important furnizor de solutii ERP din Romania, devansand toti ceilalti jucatori in termeni de valoare licente si servicii asociate licentelor. Compania detine suita proprie de solutii software Charisma Business Suite, din care fac parte sisteme recunoscute cum ar fi Charisma ERP, Charisma HCM sau Charisma Medical Software.

TotalSoft este parte a grupului Global Finance, una din cele mai importante firme de investitii private din Europa de Sud-Est cu birouri in Atena, Bucuresti, Sofia si Belgrad. Global Finance administreaza fonduri de peste 850 milioane euro, obtinute in urma administrarii de fonduri de investitii private si imobiliare, si a realizat peste 70 de investitii de la infiitarea sa in 1991.

Pentru mai multe informatii accesati www.charisma.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.