PNDR 2007-2013: A fost modificata procedura de contractare pentru Masura 141

contract.jpg

contractePentru a-i ajuta pe beneficiarii Programul National de Dezvoltare Rurala (PNDR) si pentru a solutiona unele situatii neprevazute in derularea proiectelor cu fonduri europene, Agentia pentru Finantarea Investitiilor Rurale (AFIR) a decis sa aduca unele modificari la metodologia aferenta Masurii 141.

In primul rand, beneficiarii Masurii 141Sprijinirea fermelor agricole de semi-subzistenta pot depune Notificarea cu privire la modificarea planului de afaceri impreuna cu Dosarul Cererii de Plata la sediul Oficiului Judetean pentru Finantarea Investitiilor Rurale (OJFIR) unde aceasta va fi analizata de expertii care instrumenteaza proiectul.

Beneficiarii au astfel voie sa modifice planul de afaceri daca acest lucru se impune si pot evita in acest mod posibilele intarzieri in analiza Cererilor de Plata. S-a avut in vedere si necesitatea incadrarii in termenele procedurale pentru depunerea Cererilor de Plata specifice Masurii 141, scopul fiind ca beneficiarii sprijinului sa primeasca plata la timp.

Principalul obiectiv al acestei Masuri il reprezinta cresterea volumului productiei destinate comercializarii, pentru ca fermele de semi-subzistenta sa devina viabile din punct de vedere economic, dar si diversificarea productiei in functie de cerintele pietei si introducerea de noi produse.

Sursa: AFIR

One thought on “PNDR 2007-2013: A fost modificata procedura de contractare pentru Masura 141”

  1. andreea spune:

    cand se aloca banii pt masura 141 pe anul 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.